Se arată 1–10 din 13 rezultate

DIAMOND VPN

40.00 lei

Pachetul DIAMOND VPN oferă un nivel de criptare mai mare cu 50% față de celelalte opțiuni. Criptare RSA de 6144 de biți.

DIAMOND VPN x2

65.00 lei

Pachetul DIAMOND VPN oferă un nivel de criptare mai mare cu 50% față de celelalte opțiuni pentru două dispozitive timp de două luni. Criptare RSA de 6144 de biți.

TITAN VPN

90.00 lei

Pachetul TITAN VPN oferă un nivel extrem de criptare pentru un dispozitiv timp de o lună. Certificate RSA de 8192 biți.

TITAN VPN x2

130.00 lei

Pachetul TITAN VPN x2 oferă un nivel extrem de criptare pentru două dispozitive timp de două luni. Certificate RSA de 8192 biți.

GREEN VPN EXCLUSIVE

400.00 lei

Pachetul GREEN VPN EXCLUSIVE vă permite să folosiți serviciul de criptare pe viață! Acest lucru este posibil datorită serviciului exclusiv pe care îl oferim. Echipamentul de criptare devine bunul clientului. Acest pachet vine configurat doar cu serviciul de criptare OpenVPN! În cazul în care doriți și serviciul de stocare și transfer sigur de fișiere, cumpărați pachetul YELLOW VPN EXCLUSIVE.

YELLOW VPN EXCLUSIVE

500.00 lei

Pachetul YELLOW VPN EXCLUSIVE vă permite să folosiți serviciul de criptare pe viață! Acest lucru este posibil datorită serviciului exclusiv pe care îl oferim. Echipamentul de criptare devine bunul clientului. Acest pachet vine configurat cu serviciul de criptare OpenVPN + serviciul SFTP pentru stocare și transfer sigur de fișiere!

RED VPN EXCLUSIVE

600.00 lei

Pachetul RED VPN EXCLUSIVE vă permite să folosiți serviciul de criptare pe viață! Acest lucru este posibil datorită serviciului exclusiv pe care îl oferim. Echipamentul de criptare devine bunul clientului. Acest pachet vine configurat cu serviciul de criptare, OpenVPN, serviciul HTTP securizat pentru monitorizarea sistemului pe Internet și serviciul pentru stocare și transfer sigur de fișiere SFTP!