Servicii clienti

Securitatea datelor

Comunicații criptate

Asigurăm criptare bidirecțională conexiunii la Internet. Tranzacții online, operațiuni bancare, Internet Banking, Facebook, WhatsApp, Skype, videoconferințe, email etc.

Transfer sigur de date

Conexiune specială dedicată pentru transferul fișierelor importante, backup-uri, poze, documente ș.a.m.d.

Analizăm site-urile „hăcuite”

Scanăm și „curățăm” site-uri care au fost victime ale atacurilor cibernetice.

Criptare la client

Suntem primii! Oferim primul serviciu de criptare (WiFi Shield) la domiciliu din România. Clientul devine posesorul echipamentului de criptare și îl poate utiliza nelimitat, pe oricâte echipamente dorește!

Securizarea platformei WordPress

74% din platforme sunt vulnerabile datorită instalării unor module nesigure, ori din neștiința utilizatorului. Securizăm platforma WordPress la nivel de server.

Securizarea rețelelor Wireless

Rețelele Wireless, prin definiție, sunt vulnerabile. Majoritatea informațiilor importante se pierd prin intermediul rețelelor Wireless. Realizăm configurarea corectă a unei rețele WiFi (router WiFi).

Protecție DoS, DDoS

Blocare DoS, DDoS

Blocarea atacurilor de tip DoS , DDoS din server sau prin plugin.

Blocare WordPress Login Bruteforce

Blocarea atacurilor de tip DoS asupra sistemului de login al WordPress-ului.

Blocare Bruteforce port 22 SSH

Blocarea atacurilor de tip DoS, DDoS asupra sistemului de login pe server, SSH, port 22.

Rețelistică

Sertizare cabluri UTP/FTP

Pregătirea cablurilor de rețea pentru accesarea rețelei globale Internet, testare cabluri UTP/FTP.

Configurare router

Configurarea routerului pentru accesul la Internet. Setarea tuturor opțiunilor necesare pentru buna funcționare a rețelei și a conexiunii la Internet.

Testare cabluri UTP/FTP

Testare electronică a cablurilor UTP/FTP cu posibile probleme dintr-o retea.

Consultanță

Rezolvare probleme WordPress

Fie că este vorba de un plugin cu probleme ori clasicul „white page of death” al WordPress-ului sau alte tipuri de probleme/erori, noi găsim o metodă de a a le rezolva.

Instalare platformă WordPress

În anul 2014, aproximativ 74.6 milioane de website-uri utilizau platforma WordPress. Anul acesta, probabil, aproape de 90 milioane! Instalare, configurare, creare baze de date, utilizatori etc.

Instalare teme WordPress

Schimbarea înfățișării website-ului necesită o atenție deosebită. Aceasta constă în alegerea unei teme potrivite, instalarea și configurarea acesteia.

Inițiere în calculatoare și Internet

Cursuri de inițiere în lumea calculatoarelor și a Internetului. De la zero! Cum pornim un calculator, ce este Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, cum citim un mail, cum creăm un fișier, o arhivă ș.a.m.d

Consultanță IT

Cumpărarea unui PC fie gata asamblat, fie pe componente, necesită cunoștințe tehnice avansate. Întrebați-ne înainte de a cumpăra! Calitatea este la fel de importantă precum performanța!

Asamblare/Configurare PC

Realizăm asamblarea componentelor unui calculator, testarea, precum și verificarea funcționării acestuia în parametri.

Instalare certificate de securitate

Crește încrederea clienților instalând un certificat SSL. Cea mai simplă metodă de instalare poate fi prin interfața de administrare cPanel.

Mutare website

În cazul în care ați optat pentru un nouă companie de hosting și aveți nevoie de mutarea website-ului, vă stăm la dispoziție!

Înlocuire domeniu WordPress

În cazul înlocuirii domeniului curent cu un alt domeniu, este necesară reconfigurarea website-ului și a bazei de date. Recomandăm și înlocuirea tuturor parolelor.

Diagnosticare hardware/software

Testare HDD

Testarea hard disk-ului la domiciliu. Cel mai mare risc de a pierde datele apare după o lungă perioadă de timp, în care „sănătatea” discului de stocare nu a fost verificată și, implicit, a dus la: coruperea datelor, pierderea sectoarelor și erori de comunicare.

Diagnosticare PC/Laptop

De multe ori PC-ul sau laptop-ul personal nu mai funcționează bine sau aproape deloc! Orice problemă are o rezolvare! Nu trebuie decât să o găsim!

Devirusare PC/Laptop

Cu antivirus, fără antivirus, există șanse destul de mari să avem sistemul virusat și șă nu știm. Desigur, poate fi virusat în paralel cu un antivirus deja instalat! Problema vine din partea unor site-uri care distribuie malware. Detectăm acest lucru observând „comportamentul” sistemului.

Optimizare site

Optimizare viteză website

Google ține cont și de acest lucru. Asemănător optimizării SEO, optimizarea vitezei de încărcare a unui website este de asemenea importantă.

Publicare website în Google

Pentru listarea site-ului dvs. în motorul de căutare Google, este necesară o înregistrare plus setarea site-ului pentru a accepta vizite de la „botul”/„spider-ul” Google.

Publicare website în Bing

Este necesară pregătirea site-ului pentru a accepta vizite de la „crawler-ul” Bing și înregistrarea lui pentru listarea în motorul de căutare.

Servicii clienti