Criptare exclusivaWiFi Shield Securizarea conexiunii la Internet oriunde ati fi

WiFi Shield Securizarea conexiunii la Internet oriunde ati fi

Smart Universe Technologies este prima companie din România ce oferă acest serviciu!

Stiați că puteți beneficia de securizarea conexiunii la Internet oriunde ați fi? Wi-Fi Shield este primul serviciu din România care criptează legătura la Internet folosind conexiunea de acasă, de la locul de muncă sau din altă parte, fiind oferit în EXCLUSIVITATE de Smart Universe Technologies.

Cum funcționează?

Foarte simplu. Clientul alege unul dintre pachetele de criptare prezentate mai jos, în funcție de nevoile sale. Echipa noastră se ocupă de instalarea și configurarea sistemului de operare, generarea certificatelor de securitate, configurarea protocolului de securitate și de configurarea routerului clientului pentru a permite conexiunile de criptare bidirecțională. Clientul primește echipamentul de criptare în custodie gata pentru a fi folosit. Odata ce incepe utilizarea serviciului Wi-Fi Shield, clientul va putea folosi in siguranta orice conexiune Wi-Fi, din orice loc, fiind protejat de echipamentul instalat acasă sau la birou.

Cât timp pot beneficia de acest serviciu?

Pe viață! Odată ce ati achizițonat unul dintre pachetele disponibile, veti beneficia pe viață de serviciile incluse în pachetul respectiv.

Pe câte dispozitive pot folosi acest serviciu?

Pe oricâte dispozitive doriți!

Compatibilitatea cu alte dispozitive?

Majoritatea dispozitivelor actuale sunt compatibile (ex.:Apple iPhone, iPad, smartphone-uri ce utilizeaza sistemele Android, Windows PC/Laptop).

Totuși, înainte de a efectua o comandă, verificați compatibilitatea dispozitivului împreună cu un reprezentant Smart Universe Technologies. Există posibilitatea ca anumite dispozitive să nu fie compatibile datorită versiunii vechi a sistemului de operare, ori a suportului slab oferit de acestea pentru protocoalele de securitate.

Ce alte beneficii oferă Wi-Fi Shield?

Stocare date, transfer securizat al fișierelor, monitorizare securizată a sistemului de criptare, în funcție de pachetul ales.Fiecare pachet de criptare oferă și alte servicii importante pentru client și oferă avantaje specifice.

Pot face upgrade de la un pachet la altul?

Da. În cazul în care ați ales inițial un pachet cu mai puține beneficii incluse, iar ulterior doriți sa faceți un upgrade la un pachet superior, puteți face acest lucru, achitând doar diferența.

De ce să utilizați un serviciu de securizare a conexiunii la Internet?

Pentru că rețelele de Internet wireless sunt vulnerabile. Dacă o persoană sau o organizație are un interes în a afla diferite informații personale despre dumneavoastră sau despre afacerea dumneavoastră, poate trece cu ușurință de protocoalele de securitate. Odată ce a reușit, va avea acces la toate documentele stocate pe dispozitivul conectat (documente, poze, video etc.), dar si la informatiile pe care le afisati in timpul navigării pe internet (date personale de acces pe diferite platforme, de exemplu email sau retele sociale). Fără a avea cunoștințe avansate, un hacker poate sparge o rețea Wi-Fi vulnerabilă în aproximativ 1 minut:


Cui se adresează serviciul Wi-Fi Shield?

Smart Universe Technologies ofera serviciul wifi shield securizarea conexiunii la internet oriunde ați fi, pentru persoane fizice – private – juridice, administratori, CEO’s, CFO’s, avocați, detectivi, oameni de afaceri, notariate, companii mici și mijlocii, fotografi, fotojurnaliști, redactori, jurnaliști, persoane publice. Cu alte cuvinte, serviciul nostru va proteja orice persoană fizică sau juridică ce își dorește să beneficieze de o conexiune sigură la Internet de oriunde, și astfel să protejeze în permanență informațiile accesate.

Suport clienți:

Echipamentul este livrat setat și pregătit pentru a fi pus imediat în funcțiune de către client. În cazul în care aveți nevoie de ajutor, oferim suport gratuit remote, prin TeamViewer sau administrare ssh. Deplasările la client, cât și alte intervenții mai complexe pot fi contra cost. Criptarea, securitatea datelor și protejarea vieții private, desigur, sunt elemente mai importante decât aceste detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.